Vibrator 150 jaar van hysterische paroxysma’s tot directe orgasmes

Vibrator 150 jaar van hysterische paroxysma’s tot directe orgasmes

Hoewel hij verschillende voorgangers had met handmatige controle, was de manipulator een van de eerste mechanische vibrators. Hij is een vroege progenitor van modern soepel speelgoed dat een kleine opbergdoos nodig heeft, en geen magazijn met gereedschap voor thuisreparatie.

Later, aan het einde van de XIX-eeuw volgden de elektrische vibrators het origineel van de stoom en werden al snel populair bij artsen vanwege hun beoogde vermogen om te leveren van een aantal ziekten – van artritis tot constipatie. Het verhaal is wijdverbreid dat vroege vibrators werden gebruikt om de hysterie te behandelen – een staat die alleen bij vrouwen en de vermoedelijk veroorzaakt door de “zwervende baarmoeder” ontstaat. Lange tijd werd aangenomen dat de baarmoeder door het lichaam dwaalt als een dier dat dorst van sperma. Als ze in de verkeerde richting liep en bijvoorbeeld naar de keel is afgelegd, leed, hoest of stemverlies, en als de baarmoeder in de borst van de borst of de kortademigheid, enzovoort.

De meeste symptomen die werden gedetecteerd in het vrouwelijke lichaam kunnen aan deze “zwervende baarmoeder” worden toegeschreven. “Behandeling”, waaronder vaginale behuizingen, bittere drankjes, balsems en pessaria van wol, werden gebruikt om de baarmoeder in hun plaats terug te brengen

. “Genitale massage” uitgevoerd door een gekwalificeerde arts of verloskundige, wordt vaak genoemd in medische werken. Triad van het huwelijk, geslachtsgemeenschap en zwangerschap was de uiteindelijke behandeling van de baarmoeder, hongerig zonder sperma. De baarmoeder was een bron van angst en de beste “verzadigde” tijdens de zwangerschap.

Symptomen van hysterie als ziekten omvatten vermoeidheid, angst, prikkelbaarheid en wens van seks. Te oordelen door het feit dat een dergelijke behandeling is geworden, de hysterie van “pijnlijke” bijna de helft van de inwoners van Britse steden. Behandeling? Het aanbrengen van een vibrator op vulva vóór de opkomst van “hysterische paroxysm”, dat wil zeggen, in onze moderne terminologie, orgasme, die de symptomen van hysterie tijdelijk moest verwijderen. Deze verhaalpagina’s worden in het bijzonder aangetoond in de film “zonder hysterie!”

Er is echter een andere theorie in het boek “The Epoch of the Hybecier. Sex en Erotica in Pre-War Polen »Camille Yanitsky, die meldt dat de eerste vibrators uitsluitend zijn gemaakt voor lichaamsmassage zonder erotische spoel. De bevestiging van deze theorie is het feit dat de elektrische vibrator, die aan het einde van de XIX-eeuw Joseph Mortimer Genville heeft uitgevonden, zou moeten zijn – in ieder geval, volgens zijn Schepper, het werd alleen gebruikt voor een massage die erg werd Populair aan het einde van de XIX-eeuw. “Ongeacht welke van deze versies dichter bij de waarheid, een onbetwistbaar feit dat de vibrators werden gecreëerd om vrouwen plezier te geven. En in de afgelopen jaren is niets in dit opzicht veranderd. Interessant is dat moderne vibrators beide theorieën kunnen verzoenen, omdat ze nu worden gebruikt voor interne erotische stimulatie en extern voor therapeutische doeleinden als massagers, “verklaart Anna Modarsk, Sex Consultant en -leraar, die samenwerkt met een Duitse speelgoedfabrikant voor volwassen Fabrikant.

kamagra kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.